A Konyhás Néni receptjeivel a hagyományos, megszokott, gyerekek által is kedvelt ízekhez igazodik.
A Konyhás Néni receptjeivel a hagyományos, megszokott, gyerekek által is kedvelt ízekhez igazodik.
A Konyhásnéni szeretné megtalálni azt a legkreatívabb menza fogást, ami nemcsak a 2014. évi közétkeztetési rendeletben foglaltaknak felel meg, hanem ezzel együtt ízletes, kreatív, ötletes, újszerű és a gyerekek üres tányérral jutalmazzák.
Hús nélkül is lehet tartalmas levest készíteni, egy ilyen receptet szeretne most a Konyhásnéni megmutatni. Nézzétek meg hogyan készül a köleses burgonyagombóc leves!
Az ,,ételallergia" kapcsán nem árt tisztában lennünk annak pontos jelentésével. Bár bizonyos ételeket ugyan nehezen viselünk, tolerálnunk, a valódi ételallergia más. Az allergiások száma folyamatosan nő hazánkban, jelenleg a felnőttek 2 %-át, a gyerekek 6 %-át érinti.
A leveseknél általában kevésbé vagyunk kísérletező kedvűek, sokszor a jól bevált, hagyományos recepteket választjuk. Érdemes azonban időnként új ízvariációkat, megoldásokat is kipróbálni. A Konyhás Néni a Citromos kertilevest ajánlja, nézzétek meg hogyan készül: