Könnyű és ízletes fogást mutat be a Konyhás néni, nézzétek meg legújabb videónkat! 

 

Összetevők (10 adag)

Mennyiség Mérték Név
0,80 kg csirkemell**
0,10 kg tojás (60g/darab)**
5,00 g KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék** 
0,10 kg KNORR Burgonyapehely 25 kg** 
0,60 kg vegyes saláták**
0,15 kg kaliforniai paprika, szines**
0,15 kg kígyóuborka**
0,15 kg retek, hónapos**
0,15 kg póréhagyma**
0,15 kg paradicsom**
0,50 l HELLMANN'S Mézes-mustáros öntet** 
0,05 l RAMA Combi Profi növényi olaj tartalmú sütőzsiradék**

Elkészítés


A csirkemelleket felszeleteljük majd fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
A hússzeleteket először KNORR Burgonyapehelybe, majd tojásba, majd újra KNORR Burgonyapehelybe forgatjuk.
Az így bepanírozott szeleteket előzőleg RAMA Combi profival vékonyan bepermetezett tepsire helyezzük.
A szeletek tetejét is lefújjuk majd sütőben kb. 195°C fokon kb. 8-10 perc alatt készre sütjük.
A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk és daraboljuk.
A darabolt zöldségeket tányérra halmozzuk, a megsült hússal és a KNORR Mézes-mustáros öntettel tálaljuk.


TIPP:
A saláta elkészítésekor mindig használjunk idényzöldségeket!
 Ha nincs szószos tálkánk öntsük az öntetet a salátára.

Forrás: Unilever Foodsolutions