Könnyű és ízletes fogást mutat be a Konyhás néni, nézzétek meg legújabb videónkat!
Összetevők (10 adag)
Mennyiség | Mérték | Név |
---|---|---|
0,80 | kg | csirkemell** |
0,10 | kg | tojás (60g/darab)** |
5,00 | g | KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék** |
0,10 | kg | KNORR Burgonyapehely 25 kg** |
0,60 | kg | vegyes saláták** |
0,15 | kg | kaliforniai paprika, szines** |
0,15 | kg | kígyóuborka** |
0,15 | kg | retek, hónapos** |
0,15 | kg | póréhagyma** |
0,15 | kg | paradicsom** |
0,50 | l | HELLMANN'S Mézes-mustáros öntet** |
0,05 | l | RAMA Combi Profi növényi olaj tartalmú sütőzsiradék** |
Elkészítés
A csirkemelleket felszeleteljük majd fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
A hússzeleteket először KNORR Burgonyapehelybe, majd tojásba, majd újra KNORR Burgonyapehelybe forgatjuk.
Az így bepanírozott szeleteket előzőleg RAMA Combi profival vékonyan bepermetezett tepsire helyezzük.
A szeletek tetejét is lefújjuk majd sütőben kb. 195°C fokon kb. 8-10 perc alatt készre sütjük.
A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk és daraboljuk.
A darabolt zöldségeket tányérra halmozzuk, a megsült hússal és a KNORR Mézes-mustáros öntettel tálaljuk.
TIPP:
A saláta elkészítésekor mindig használjunk idényzöldségeket!
Ha nincs szószos tálkánk öntsük az öntetet a salátára.
Forrás: Unilever Foodsolutions